Προθεσμία ανανέωσης εγγραφής για το εαρινό εξάμηνο ακαδ. έτους 2016-2017 στο ΠΜΣ «Δημόσια Υγεία»

Ενημερώνουμε τους μεταπτυχιακούς φοιτητές του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος «Δημόσια Υγεία» ότι πρέπει να εισέλθουν στην Ηλεκτρονική Γραμματεία https://progress.upatras.gr προκειμένου να ανανεώσουν την εγγραφή τους για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017 έως και την 31.3.2017.

Η ανανέωση εξαμήνου είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη λήψη οποιουδήποτε πιστοποιητικού σπουδών από τη Γραμματεία.

2η Ημερίδα "Η Δημόσια Υγεία στο Προσκήνιο": Νέος τόπος διεξαγωγής

 

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Δημόσια Υγεία" διοργανώνει Ημερίδα με Θέμα "Η Δημόσια Υγεία στο Προσκήνιο" τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 στο Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών.

Επισυνάπτονται το πρόγραμμα, η πρόσκληση και η αφίσα.

 

Προκήρυξη εισαγωγής Μεταπτυχιακών Φοιτητών ΠΜΣ "Δημόσια Υγεία" για το ακαδ.έτος 2016-2017

 

Επισυνάπτεται η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για εισαγωγή Μεταπτυχιακών φοιτητών στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Δημόσια Υγεία" για το ακαδ. έτος 2016-2017 καθώς και η αίτηση συμμετοχής.

 

1ο Ενημερωτικό Δελτίο

 

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Δημόσια Υγεία εγκαινιάζει το 1ο Ενημερωτικό Δελτίο που έγινε με την επιμέλεια φοιτητών του μεταπτυχιακού. Σκοπός του ενημερωτικού δελτίου είναι η δημιουργία μιας πλατφόρμας επικοινωνίας, με τρέχοντα επιστημονικά θέματα, πρόσφατες δημοσιεύσεις, καθώς και άλλες εκδηλώσεις. 

 

Μπορείτε να δείτε το ενημερωτικό δελτίο στην ενότητα Newsletter

 

Σελίδες